Moderne farverige malerier

hav-smal-lars-stounberg

Er du vild med farveglæde og kontrastfyldte lysvirkninger?

Så tag et kig på de farverige malerier af billedkunstner Lars Stounberg.
Farveglæde og intense lysvirkninger – Moderne eksperimenterende naturalist – Motiver af strand – hav – himmel og skyer – bøgeskov – tulipaner. Her køber du 1 billede af hver, da det er originale værker.

Lars Stounbergs malerier er unika-værker, der males med akryl og olie på kvalitetslærreder.
Malerierne er kendetegnet ved farveglæde og kontrastfyldte lysvirkninger.

I mine malerier oplever du stemninger fra havet, hvor jeg omsætter mine sanseindtryk til en farverig palet, der gengiver stemningen på lige netop den dag. Her interesserer jeg mig især for lys- og skyggevirkninger – varme og kolde farvetoner.

I mit virke som kunstner finder jeg nye motiver med specielle vinkler og kompositioner for at skabe nye malerier med farverige kontrastvirkninger.

Mit maleri formes i en moderne eksperimenterende naturalistisk stil, der bl.a. kommer til udtryk i en leg med stærke farver og intense lys- og skyggevirkninger.

På trods af de stærke farver stræber jeg efter at skabe en indre ro i malerierne.

Copyright © Art Gallery - Lars Stounberg