Udstilling i kunstforeninger

Udstilling af malerier i virksomheder og kunstforeninger

Udstilling i kunstforeninger – Mange virksomheder nyder godt af mine kunstudstillinger, hvor medarbejderne hver dag mødes med farveglæde, spændende indtryk og nye motiver på vægge, møderum og gange.

Udstilling i kunstforeninger - Sommerudstilling Helsingør kunstforening 2017 - Lars Stounbergs malerier

Sommerudstilling Helsingør kunstforening 2017 – Lars Stounbergs malerier

Markante oplevelser til din kunstforening

TV2, DR, CODAN, Terma, Widex, Maersk og Kemp & Lauritseen er således nogle af de mange virksomheder, som gennem årene har taget godt imod kunst fra Lars Stounberg, som også er en flittig gæst på censurerede udstillinger i Frankrig. Malerierne fra den populære kunster er netop kendetegnet ved en farveglæde, der finder sit udtryk på en bred palet af figurer og motiver. Du kan også få indtryk af en kunstudstilling i rederiet Torm i Hellerup, hvor du oplever Lars Stounbergs malerier i hele virksomheden – oplev udstillingen her

 

Udstilling i kunstforeninger - Sommerudstilling Helsingør Kunstforening 2017 - Lars Stounberg

Lars Stounbergs stand på Sommerudstillingen Helsingør kunstforening

Udstilling af croquis-tegninger

Som noget nyt vil du også opleve Lars Stounbergs populære croquis-tegninger, der sælges til en favorabel pris.  I fotoserien ser du bl.a. billedkunstner Lars Stounbergs croquis-tegninger. Croquis-tegningerne er efterspurgte, og der bliver ofte solgt nogle stykker. Tegningerne tager sig godt ud i indramningen med passe-partout og sorte trærammer. Her på sitet er der croquis-tegninger til salg – du har her mulighed for at handle online.

Udstilling i kunstforening - Sommerudstilling Helsingør kunstfore. 2017 - croquis-tegninger Lars Stounberg

Sommerudstilling Helsingør kunstfore. 2017 – croquis-tegninger Lars Stounberg

Har I planer om kunstudstillinger i 2017 eller lidt længere frem?

Lars Stounberg udformer typisk virksomhedsudstillinger med ca. 15 – 25 billeder, hvor tre til seks malerier er i storformat (80 x 100).

Og priserne? Ja, de ligger på mellem 1.600 – 7.000 kroner, afhængigt af maleriets størrelse. Croquis-tegninger til kr. 599. Der er mange muligheder for at finde et godt billede til under 5.500 kr. Fragt er heller ikke noget problem, da kunstneren selv leverer billederne.

En måneds udstilling koster 3.000 – 7.000 kr. alt afhængig af antal malerier på udstillingen, der afregnes som garanteret salg af malerier.

Hold dig ikke tilbage, hvis der kommer et afbud fra en anden kunster. Lars Stounberg er – som sine billeder – spontan og kan nemt træde til, hvis der kommer et afbud fra en anden kunstner.

Men du kan jo også starte med at bestille brochuren om tidligere kunstudstillinger, kunstneren selv og fotos af de seneste værker.

Bestillingsformular her.

 

 Udstilling i kunstforeninger - Maleri Hårdt Vejr Vesterhavet 2016 udstillet erhvervshuset - Lars Stounberg
Maleri Hårdt Vejr Vesterhavet 70×80 malet 2016 af billedkunstner Odder Lars Stounberg

 

Udstilling i kunstforening - Maleri kraftig bølge Vesterhavet 2016 af billedkunstner Odder Lars Stounberg

Maleri kraftig bølge Vesterhavet 2016 af billedkunstner Odder Lars Stounberg med på udstillingen i Ørting Hallen i påsken 2017

 

Maleri Skumsprøjt Vesterhavet 2016 malet af Billedkunstner Odder Lars Stounberg

På udstillingen i Odder 2017 oplever du det meget populære maleri Skumsprøjt Vesterhavet 80×100 cm 2016 malet af Lars Stounberg

Udstilling i kunstforeninger med billedkunstner Lars Stounberg - logo solopgang

Udstilling i kunstforeninger med billedkunstner Lars Stounberg

 

Udstilling i kunstforening - Rederiet Torm 2011 malerier planeter - Billedkunstner Odder Lars Stounberg 2011

Udstilling i kunstforening - maleriudstilling rederiet Torm Hellerup - Lars Stounberg Udstilling i kunstforening - maleriudstilling rederiet Torm Hellerup - Lars Stounberg

Copyright © Art Gallery - Lars Stounberg