2 Personer


Croquis-tegning mand kvinde

Croquis-tegning mand kvinde – Stempel til croquis-tegninger af Lars Stounberg. Kig på de populære croquis-tegninger. Her finder du flotte nøgen-tegninger online. For at få det helt rigtige indtryk af tegningerne – klikker du på billedet for at se det i stor format.

Croquis-tegning mand kvinde rører ved hinaden af billedkunstner Lars Stounberg 2018

Croquis-tegning mand kvinde rører ved hinanden af billedkunstner Lars Stounberg 2018

Erotiske croquis-tegninger af mand og kvinde

Oplev croquis-tegning mand kvinde, der rører ved hinaden – Kærestepar, der holder hinanden i hånden. Ungt par ryg mod ryg. Dansende par både nøgne og med tøj på. Dansende par,  hvor kvinden er gravid.

Da erotikken kom ind i kunsten

Allerede omkring 1810 kom de første erotiske tegninger. Henry Fuseli (1741-1824) født i Schweiz. Hans far ville forhindre ham i at udøve sin kunst, men han begyndte på trods af det sin kunstneriske karriere i London. Han var grebet af passionen for kærlighed og han tegnede mange hundrede erotiske tegninger.
Med impressionismens indtog i 1880 kom det erotiske for alvor ind i kunsten. Gustave Courbet (1819-1877) malede mange erotiske malerier.
Frankrig var fremherskende på det erotiske maleri.
Henri de Toulouse-Lautrec (1864-1901) tegnede bl.a. nøgne kvinder på bodeller. Der kom også andre tegnere, der tegnede erotiske tegninger af mænd og kvinder. Billedkunstneren Mihály Zichy tegnede meget erotiske tegninger af kvinder og mænd – født 1827 i Zala i Ungarn og død 19o6 i Sct. Petersborg. I den moderne tid derefter var det mere frit med den erotiske kunst og nøgen gengivelse af mænd og kvinder.

Croquis-tegning dans mand og kvinde 2018 af billedkunstner Lars Stounberg

Croquis-tegning mand kvinde – dans mand og kvinde 2018 af billedkunstner Lars Stounberg

Copyright © Art Gallery - Lars Stounberg