Mænd


Croquis-tegninger af mænd

Croquis-tegninger af mænd – Stempel til croquis-tegninger af Lars Stounberg. Kig på de populære croquis-tegninger. Her finder du flotte nøgen-tegninger online. For at få det helt rigtige indtryk af tegningerne – klikker du på billedet for at se det i stor format.
Her oplever du Croquis-tegninger af mænd i alle mulige stillinger – stående – siddende – liggende – og mænd, der ligger på stranden. Den almindelige danske mand bliver tegnet her. Mange synes, det er befriende, at se tegninger af den almindelige mand og ikke perfekte mænd fra et fitnesscenter.
Fotoserie med flotte croquis-tegninger, som du bare må se.

Croquis-tegninger af mænd - siddende paa sofa - billedkunstner Lars Stounberg 2018

Croquis-tegninger af  mænd – Her siddende mand paa sofa – billedkunstner Lars Stounberg 2018

Tegninger af mænd i kunsthistorien

I den græske mytologi var fallos et kendt begreb og blev gengivet i kunsten på vaser og figurer. I Pompeji var der mange fallos-symboler i kunsten og på vaser samt figurer. Byen var fyldt med bordeller. Byens rige borgere tilfredsstillede sig med deres egne slaver. De mange bordeller var hovedsagelig for byens underklasse og besøgende handelsfolk samt sømænd.

I den moderne tid fra år 1000 i middelalderen – renæssancen og barokken var der ikke fallos-dyrkelse. Der blev manden mere fremstillet i mytologi – sagn fra gamle dage og i religiøs sammenhæng. Ofte var der et vinblad på de mandlige kønsdele.

Først efter 1880 – hvor impressionismen begyndte – blev det mere frit med at vise kvinder og mænd nøgne. Henri de Toulouse-Lautrec
1864-1901 tegnede bl.a. nøgne kvinder på bodeller. Der kom også andre tegnere, der tegnede erotiske tegninger af mænd og kvinder. Billedkunstneren Mihály Zichy tegnede meget erotiske tegninger af kvinder og mænd – født 1827 i Zala i Ungarn og død 19o6 i Sct. Petersborg. I den moderne tid derefter var det mere frit med den erotisk kunst og nøgen gengivelse af mænd.

Croquis-tegning af mand ved stranden på hug 2020 billedkunstner Lars Stounberg

Croquis-tegning af mand på hug 2020 af billedkunstner Lars Stounberg

 

Copyright © Art Gallery - Lars Stounberg